2372031132 6ο χλμ. Παλαιοχωρίου - Αγ. Νικολάου. (λίγο έξω από την Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής), Χαλκιδικής marmaralemonis@yahoo.com
 
 
 
 

ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γρανίτες - Φυσικά Πετρώματα - Κατασκευή Μνημέιων | Χαλκιδική



Η εταιρεία ΛΕΜΟΝΗΣ, με έδρα τη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής, διαγράφει μια λαμπρή πορεία από το 1982 με κύρια δραστηριότητα τα μάρμαρα, τους γρανίτες, τα φυσικά πετρώματα και τα πλακίδια παντός τύπου.

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, η οποία λειτουργεί μέχρι και σήμερα στις ίδιες εγκαταστάσεις, λίγο έξω από τη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής, στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Παλαιοχωρίου - Αγίου Νικολάου. 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

 
 
 
ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ

ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ

Τα μάρμαρα και οι γρανίτες είναι υλικά που μπορούν να κατεργαστούν και με βάση τις ιδιότητες τους και είναι ιδανικά για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΚΑΛΕΣ

ΣΚΑΛΕΣ

Κατασκευάζουμε σκάλες από μάρμαρο ή πλακίδια εξαιρετικής ποιότητας για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ

ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ

Φυσικά πετρώματα σε διάφορες μορφές, ιδανικά για πλακοστρώσεις και επενδύσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ & ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ

ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ & ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ

Μεγάλη γκάμα επιλογών σε εκκλησάκια, διακοσμητικά κήπου και μαρμάρινα τραπέζια στα μέτρα σας για να κοσμήσουν τους εξωτερικούς σας χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΛΑΚΑΚΙΑ

ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Πλακάκια δαπέδου, μπάνιου και κουζίνας σε ποικίλους χρωματισμούς, υλικά και υφές για να ταιριάξουν άρτια σε κάθε στυλ χώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΝΗΜΕΙΑ

ΜΝΗΜΕΙΑ

Κατασκευή μνημείων από μάρμαρα εξαιρετικής ποιότητας, σχεδιασμένα σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΕΥΕΛΙΞΙΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και τη γνώση μας στον τομέα του μαρμάρου και των φυσικών πετρωμάτων προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάσης φύσεως επισκευές και συμβουλές συντήρησης για κατασκευές που θα κρατήσουν για μια ζωη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ